Вплив передрекристалізаційної термічної обробки на твердість і субструктуру газополуменевих покриттів - Дубовий, О. М.; Карпеченко, А. А.; Жданов, О. О.; Бобров, М. М.; Макруха, Т. О.; Dubovyi, Oleksandr M.; Karpechenko, Anton A.; Zhdanov, Oleksandr O.; Bobrov, Maksym M.; Makrukha, Tetiana O. (My University, 2015)
У роботi дослiджено можливiсть передрекристалiзацiйнї термiчної обробки й встановлено оптимальнi режими її проведення для газополуменевих покриттiв з порошкiв бронзи марки ПГ-19М-01, нержавiючої сталi ПРХ18Н9 i нiхрому марки ПГ-Х20Н80. З’ясовано, що дана термiчна обробка газополуменевих покриттiв забезпечує здрiбнення субструктурних елементiв, наслiдком чого є пiдвищення твердостi.
Вплив передрекристалізаційної термічної обробки на твердість і субструктуру газополуменевих покриттів = Influence of pre-recrystallization heat treatment on the hardness and the substructure of gas-flame coatings / О. М. Дубовий, А. А. Карпеченко, О. О. Жданов, М. М. Бобров, Т. О. Макруха // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 3 (459). – С. 41–46.
Keywords: газополуменевi покриття; термiчна обробка; твердiсть; субструктурнi елементи; газопламенные покрытия; термическая обработка; твердость; субструктурные элементы; gas-flame coatings; heat treatment; hardness; substructural elements