Особливості професійного підходу до початкових тренувань з фігурного катання на роликових ковзанах - Іванова, Л. В.; Ivanova, L. V. (My University, 2015)
Розглянуто особливості застосування професійного підходу до початкових тренувань з фігурного катання на роликових ковзанах з урахуванням існуючих фізіологічних особливостей та вибору екіпіровки. Наведено класифікацію роликових ковзанів та проведено аналіз відмінностей принципів руху у порівнянні з льодовим тренуванням
Peculiarities of professional approach to the initial training of figure skating on roller skates
Іванова, Л. В. Особливості професійного підходу до початкових тренувань з фігурного катання на роликових ковзанах = Peculiarities of professional approach to the initial training of figure skating on roller skates / Л. В. Іванова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 79–81.
Keywords: фігурне катання; роликові ковзани; класифікація роликових ковзанів; фізіологічні особливості; принципи руху; figure skating; figure skates; classification of figure skates; physiological factors; mechanical principles