Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Теорія турбін» - Патлайчук Володимир Миколайович; Зінов’єва Т. Є. (НУК, 2025)
Вміщено опис лабораторних робіт, які виконуються студентами Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова під час вивчення дисципліни «Теорія турбін». До кожної роботи додаються теоретичні передумови її проведення, опис експериментальної установки, порядок виконання роботи та вимоги до оформлення звіту. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» освітньої програми «Газотурбінні установки і компресорні станції» денної та заочної форм навчання.
Патлайчук, В. М. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Теорія турбін» / В. М. Патлайчук, Т. Є. Зінов’єва. – Миколаїв : НУК, 2025. – 46 с.