Розрахунки з дисципліни "Теплотехнологічні процеси та установки" - Луняка, Клара Василівна; Димо, Борис Васильович; Андрєєва, Наталя Борисівна; Калініченко, Іван Володимирович (My University, 2018)
Навчальний посібник призначений для вивчення курсу "Теплотехнологічні процеси та установки" студентами спеціальності "Теплоенергетика". У посібнику наведені необхідні теоретичні відомості, схеми та приклади розрахунків основних видів теплотехнологічного обладнання – теплообмінників, випарних апаратів, сушарок та елементів холодильних машин. У додатках вказані правила оформлення курсових проектів та необхідні довідкові матеріали.
Розрахунки з дисципліни "Теплотехнологічні процеси та установки" : навч. посібник / К. В. Луняка, Б. В. Димо, Н. Б. Андрєєва, І. В. Калініченко. – Херсон : ХНТУ, 2018. – 166 с.
Keywords: випарні установки; сушильні установки; тепловий розрахунок; теплообмінний апарат