Проект створення корпоративної системи вузівських бібліотек м. Миколаєва - Костирко, Т. М. (My University, 2005)
Розглядається шлях розвитку корпоративних бібліотечно-інформаційних мереж ВНЗ м. Миколаєва.
Костирко, Т. М. Проект створення корпоративної системи вузівських бібліотек м. Миколаєва / Т. М. Костирко // Матеріали наук.-практ. конф. “Інформаційно-культурологічна та мистецька освіта (консенсус, партнерство, стандарти) в контексті Болонського процесу“, 2005 р. – Х., 2005. – С. 241–242.
Keywords: освітні інформаційні ресурси; європейське освітнє середовище; бібліотечно-інформаційні ресурси; корпоративні бібліотечно-інформаційні мережі; інформаційні потреби; бібліотечні корпорації