Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства» студентами спеціальності 071 «Облік і оподаткування» - Погорєлова Олена Володимирівна; Бурунсуз Катерина Сергіївна (My University, 2022)
Дані методичні вказівки складені відповідно до програми обов’язкової навчальної дисципліни підготовки бакалаврів «Аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства» для спеціальності «Облік і оподаткування» і призначені для закріплення знань, набуття умінь та навиків майбутніми фахівцями з обліку, аналізу, оподаткування та аудиту щодо вмілого використання прийомів і методів аналізу фінансово-економічної діяльності в ході дослідження фінансово-економічних процесів, що відбуваються на сучасному підприємстві у всій багатогранності та взаємозалежності. Призначено для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
Погорєлова, О. В. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства» студентами спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / О. В. Погорєлова, К. С. Бурунсуз. – Миколаїв : НУК, 2022. – 92 с.