Системний аналіз засобів адміністрування та проєктування утиліти для СУБД SQLite - Ткаченко Іван Миколайович; Tkachenko I. M. (My University, 2025)
Ткаченко І.М. Системний аналіз засобів адміністрування та проєктування утиліти для СУБД SQLite. Магістерська робота за спеціальністю 124: Системний аналіз, освітня програма «Системний аналіз» Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. Миколаїв, 2025. Робота присвячена вирішенню проблемних питань розвитку методологічного підґрунтя на основі системного підходу до розв’язання практичних задач з проєктування утиліти для СУБД SQLite. Мета роботи ‒ розроблення проєкту утиліти для СУБД SQLite на основі результатів системного аналізу засобів адміністрування. Об’єкт дослідження ‒ процеси адміністрування та керування даними в автономних системах баз даних. Предметом дослідження є утиліта для СУБД SQLite. Науково-практичне значення отриманих результатів полягатиме у спрощених моделях для проєктування утиліти, в основу розробки і дослідження яких покладено результати системно-цільового і системно-функціонального аналізу управлянні реляційними базами даних. Методи дослідження: системно-цільовий аналіз, структурно-функціональний аналіз, методи і технології проєктування баз даних. Робота написана на 64 сторінках друктованого тексту, містить 10 рисунків, 17 таблиці, додатки і список використаних джерел з 25 найменувань.
System analysis of the tools administration and design of the utility for the SQLite DBMS
Ткаченко, І. М. Системний аналіз засобів адміністрування та проєктування утиліти для СУБД SQLite = System analysis of the tools administration and design of the utility for the SQLite DBMS : магістерська робота ; спец. 124 "Системний аналіз" / І. Т. Ткаченко ; наук. кер. Ю. О. Казимиренко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 64 с.
Keywords: системно-цільовий аналіз; системно-функціональний аналіз; реляційна база даних; ІТ-проєкт; система; system-target analysis; system-functional analysis; relational database; IT project; system; 124 "Системний аналіз"