Ефективна ширина вільного фланця суднової балки зі зламом стінки в небезпечному перерізі - Соков Валерій Миколайович; Sokov Valerii Mykolaiovych (My University, 2020)
Представлено залежності для визначення ефективної ширини вільного фланцю типової суднової балки зі зламом стінки в небезпечному перерізі. Запропоновані залежності отримані на основі даних напружено-деформованого стану чисельних серійних розрахунків параметричної моделі методом скінченних елементів при широкому варіюванні її геометричних параметрів.
An effective width of a free flange of ship’s beams with break of a web in the dangerous cross section
Соков, В. М. Ефективна ширина вільного фланця суднової балки зі зламом стінки в небезпечному перерізі = An effective width of a free flange of ship’s beams with break of a web in the dangerous cross section / В. М. Соков // Матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в судобудуванні та океанотехніці". В 2 ч. – Миколаїв : НУК, 2020. – Ч. 1. – С. 233–236.