Удосконалення системи управління персоналом в лабораторії діагностики ВІЛ-інфекції Херсонського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом - Шапшалова, Тетяна; Shapshalova, Tetiana (My University, 2020)
Магістерська робота на присвоєння кваліфікації магістр з менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент. – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена аналізу, вивченню питань управління персоналом в структурному підрозділі закладу охорони здоров`я на прикладі лабораторії діагностики ВІЛ-інфекції Херсонського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом. У роботі обґрунтовано теоретико-методичні основи управління персоналом на підприємстві охорони здоров`я, а саме у медичній лабораторії. Зокрема, проаналізовано сучасний стан наявної кадрової системи, визначено проблеми розглянуто організаційно-економічні засади формування ефективності роботи закладу. Обґрунтовані стратегічні напрями вдосконалення на прикладі досліджуваного підприємства. Запропонована модель ефективного управління персоналом, дослідження доводить взаємозв’язок між зростанням якості та ефективності роботи трудових кадрів та соціальною захищеністю працівника.
Improving the personnel management system in the laboratory for HIV diagnosis of the Kherson Regional Center for AIDS Prevention and Control
Шапшалова, Т. І. Удосконалення системи управління персоналом в лабораторії діагностики ВІЛ-інфекції Херсонського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом = Improving the personnel management system in the laboratory for HIV diagnosis of the Kherson Regional Center for AIDS Prevention and Control : робота на здобуття рівня магістра ; спец. 073 "Менеджмент" / Т. І. Шапшалова; наук. кер. М. С. Михайлова. – Миколаїв : НУК, 2020. – 100 с.
Keywords: управління; кадри; кваліфікований персонал; економічна ефективність; продуктивність праці; спеціальність : 073 "Менеджмент"; management; personnel; qualified personnel; economic efficiency; labor productivity