Системи технологій у морегосподарському комплексі в Україні - Куляндра, О. Є.; Швець, А. А.; Kulyandra, О.; Shvets, A. (My University, 2019)
У статті визначено системи технологій морегосподарського комплексу в Україні. Досліджено структуру та стан морегосподарського комплексу України та виявлено тенденції його функціонування. Визначено, що функціонування морегосподарського комплексу України свідчить про його невідповідність зростаючим потребам морської галузі, вимогам європейських стандартів щодо морської діяльності. Визначено основні завдання розвитку системи технологій морегосподарського комплексу України.
Systems of technology in the maritime complex in Ukraine
Куляндра, О. Є. Системи технологій у морегосподарському комплексі в Україні / О. Є. Куляндра, А. А. Швець // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 6–8.
Keywords: структура; класифікація; комплекс; морегосподарська діяльність; морегосподарський комплекс; structure; classification; complex; maritime activity; maritime complex