Модифікований метод граничних елементів та алгоритм розв’язання задач індукованого магнітного поля тонкостінних конструкцій в тривимірному просторі - Рябенький, Володимир Михайлович; Чудайкін, Ігор Іванович; Таргунакова, Юлія Дмитрівна; Ryabenkiy, Volodymyr Myhalovych; Chudaykin, Igor Ivanovych; Targunakova, Julia Dmytrivna (My University, 2017)
У статті описується розроблений модифікований метод граничних елементів та алгоритм для розрахунку індукованого магнітного поля тонкостінних конструкцій довільної форми в тривимірному просторі. Розроблений метод, на відміну від класичного методу граничних елементів, не вимагає наявності матриці фундаментальних рішень. Представлений модифікований метод, позбавлений основних недоліків методу граничних елементів і методу скінченних елементів. Наведені приклади розрахунку індукованого магнітного поля тонкостінних конструкцій.
Modified Boundary Elements Method and algorithm for solving problems of the thin structures induced fields in a three dimensional space
Рябенький, В. М. Модифікований метод граничних елементів та алгоритм розв’язання задач індукованого магнітного поля тонкостінних конструкцій в тривимірному просторі = Modified Boundary Elements Method and algorithm for solving problems of the thin structures induced fields in a three dimensional spac / В. М. Рябенький, І. І. Чудайкін, Ю. Д. Таргунакова // Проблеми інформаційних технологій : наук. журн. ХНТУ. – Херсон : ХНТУ, 2017. – № 1 (21). – С. 192–199.
Keywords: магнітне поле; модифікований метод граничних елементів; алгоритми розрахунку індукованого магнітного поля тонкостінних конструкцій; magnetic field; modified boundary elements method; algorithm for calculating the induced magnetic field