Лабораторний стенд по дослідженню роботи крокового двигуна - Савченко Олег Валерійович; Білюк Іван Сергійович; Гуров Анатолій Петрович; Шарейко Дмитро Юрійович; Личко Богдан Михайлович; Зубарев Анатолій Анатолійович; Тубальцев Анатолій Миколайович; Гаврилов Сергій Олексійович; Фоменко Андрій Миколайович; Морозова Ганна Сергіївна; Муштаєв Михайло Дмитрович (My University, 2025)
Лабораторний стенд по дослідженню роботи крокового двигуна містить принципову схему, на якій розташовані мікроконтролер ІС3, кварцовий резонатор, енкрементальний енкодер, сигнальні світлодіоди, драйвер крокового двигуна TB6600HQ, лінійні стабілізатори напруги, символьний дисплей, який підключено через інтерфейс І2С за допомогою мікросхеми PCF8574, з можливістю керування мікроконтролером з ПЕОМ через інтерфейс RS-232 з використанням мікросхеми FT232R та роз'ємів зовнішніх підключень. У схему додано лінійний стабілізатор напруги LM338.
Пат. 159936 Лабораторний стенд по дослідженню роботи крокового двигуна / О. В. Савченко, І. С. Білюк, А. П. Гуров, Д. Ю. Шарейко, Б. М. Личко, А. А. Зубарев, А. М. Тубальцев, С. О. Гаврилов, А. М. Фоменко, Г. С. Морозова, М. Д. Муштаєв (Україна). – Заявл. 11.01.2024 ; опубл. 23.07.2025, Бюл. № 30.
Keywords: мікроконтролер; символьний дисплей; кроковий двигун; лабораторний стенд; система керування