Методичні вказівки, програма і контрольні завдання з дисципліни "Теоретичні основи теплотехніки" - Димо, Борис Васильович (My University, 2003)
Методичні вказівки містять програму дисціпліни "Теоретичні основи теплотехніки" і контрольні завдання для виконання контрольної роботи. Призначені для студентів заочної форми навчання напряму бакалаврської підготовки "Інженерна механіка" спеціальностей 7.090210 - "Двигуни внутрішнього згорання" та 7.090202 - "Технологія машинобудування", можуть також використовуватися для виконання контрольних робіт з дисциплін "Технічна термодинаміка" та "Тепломасообмін" для студентів напряму бакалаврської підготовки 7.0905 "Енергетика".
Димо, Б. В. Методичні вказівки, програма і контрольні завдання з дисципліни "Теоретичні основи теплотехніки" / Б. В. Димо. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 40 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; теоретичні основи теплотехніки; машинобудування; двигуни внутрішнього згорання; термодинаміка