Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину екологічних продуктів «BioGild» - Гурмаза М. В. (My University, 2025)
Дана робота покликана вирішити практичну задачу інженерії програмного забезпечення, що полягає у розробці програмного забезпечення інтернет-магазину екологічних продуктів «BioGild». Метою роботи є створення спеціалізованого веб-застосунку, який поєднує функціональність традиційного інтернет-магазину з інструментами для роботи з екологічними характеристиками товарів, такими як сертифікація, екорейтинг та фільтрація за екологічними критеріями. У кваліфікаційній роботі проведено аналіз існуючих платформ для електронної комерції, виявлено їхні недоліки щодо роботи з екопродуктами та сформульовано вимоги до розробки спеціалізованого рішення. Робота містить повний проєкт програмного забезпечення та розділ з охорони праці. Робота викладена на 145 сторінках друкованого тексту, містить 24 рисунка, 4 таблиці, 5 додатків та список використаних джерел з 12 найменувань.
Гурмаза, М. В. Розробка програмного забезпечення інтернет-магазину екологічних продуктів «BioGild» : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / М. В. Гурмаза ; наук. кер. Л. О. Латанська. – Миколаїв : НУК, 2025. – 146 с.
Keywords: інтернет-магазин; e-commerce; екопродукти; Laravel; веб-застосунок; 121 "Інженерія програмного забезпечення"