Теорія відносності. Теплове випромінювання. Квантові оптичні явища - Ушкац, Михайло Вікторович; Коваль, Сергій Станіславович (My University, 2007)
Наведено задачі з розділів: "Теорія відносності", "Теплове випромінювання", "Квантові оптичні явища" для індивідуальної роботи протягом вивчення загального курсу фізики. Призначено для студентів усіх факультетів.
Теорія відносності. Теплове випромінювання. Квантові оптичні явища : зб. задач / за ред. М. В. Ушкаця, С. С. Коваля. - Миколаїв : НУК, 2007. - 28 с. + ел. копія.
Keywords: теорія відносності; теплове випромінювання; квантові оптичні явища; ефект Комптона