Прогнозування і поліпшення екологічних характеристик суднових газотурбінних двигунів = Forecasting and improvement of ecological characteristics of marine gas turbine engines - Захаров, Юрій Вікторович; Zakharov, Y. V. (My University, 2012)
У дисертаційній роботі представлене нове розв'язання задачі прогнозування й поліпшення екологічних характеристик суднових газотурбінних двигунів шляхом оптимізації геометричних і режимних параметрів їх камер згоряння на базі створеної реакторної моделі утворення і розкладання забруднюючих речовин = In dissertational work the new decision of a problem of forecasting and perfection, of ecological characteristics of marine gas turbine engines by optimization of geometrical and regime parameters of their combustors on the basis of created reactor model of formation and decomposition of polluting substances is developed.
Захаров, Ю. В. Прогнозування і поліпшення екологічних характеристик суднових газотурбінних двигунів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.08.05 / Ю. В. Захаров ; УДМТУ ; наук. кер. С. І. Сербін. - Миколаїв, 2003. - 20 с.
Keywords: суднові енергетичні установки; камера згоряння; утворення оксидів азоту; оптимізація екологічних характеристик; marine power plants; chamber of combustion; nitric oxide formation; ecological characteristics optimization