Розробка технології складання і зварювання стійки зі сталі Ст-3сп - Богомолов, С. Д. (My University, 2021)
У дипломній роботі виконана розробка технології складання – зварювання зварної стійки з консоллю. Був проведений аналіз конструкції, дана характеристика основного металу. Приведені типові технології складання та зварювання зварних стійок. Вибрані та обгрунтовані способи зварювання, виконаний розрахунок режимів зварювання конструкції, термічних циклів з наданням аналізу структури ЗТВ. Розроблений технологічний процес складання–зварювання з обгрунтуванням вибору зварювальних матеріалів та обладнання, приведені методи контролю. В розділі «Охорона праці» наданий аналіз небезпечних та шкідливих факторів та розроблені заходи, щодо їх усунення. В розділі «Охорона навколишнього середовища» проведений аналіз небезпечних та шкідливих факторів при складанні, зварюванні конструкuії, виконано розра хунок системи вентиляції приміщення. Розраховано собівартість виконання зварювальних робіт при виготовленні річної програми випуску виробів. Загальний вміст пояснювальної записки складає 69 аркушів та містить 5 розділів. Робота включає до себе графічну частину, яка складається з одного креслення та чотирьох плакатів. Загальна кількість графічної частини – 5 аркушів.
Богомолов, С. Д. Розробка технології складання і зварювання стійки зі сталі Ст-3сп : бакалаврська робота ; спец. 131 “Прикладна механіка“ / С. Д. Богомолов ; наук. кер. О. М. Костін. – Миколаїв : НУК, 2021. – 70 с.
Keywords: 131 “Прикладна механіка“; сварка; конструкция; деталь; стойка; технология; сборка; термоцикл; контроль; welding; construction; detail; rack; technology; assembly; thermal cycle; control