Проблеми кар’єри сучасної молоді у сфері бізнесу - Романов, Є. В.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
Визначені основні проблеми кар’єри сучасної молоді у сфері бізнесу. Також наведені тенденції побудови кар’єри в бізнесі молоддю.
Романов, Є. В. Проблеми кар’єри сучасної молоді у сфері бізнесу / Є. В. Романов, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 306–309.
Keywords: диплом; кар’єра; бізнес; роботодавець; фахівець; професія