Вплив фізичної підготовки та регулярних занять спортом під час війни - Вакуліна Людмила; Сокол Ольга; Vakulina Lyudmila; Sokol Olga (My University, 2024)
Війна ввійшла майже в кожен наш дім і внесла корективи у життя. Ми всі живемо в постійному стресі і очікувані. Щоденне напруження віддзеркалюється на нашому фізичному та психологічному стані. Спорт та регулярні фізичні вправи мають значний вплив на наше ментальне здоров’я, допомагаючи знизити рівні стресу та тривожності. Регулярні тренування та будь-які фізичні вправи сприяють полегшенню симптомів депресії, покращують загальну якість життя, зміцнюють самооцінку та соціальні навички, зокрема й спілкування з людьми на роботі.
The influence of physical training and regular sports activities during the war
Вакуліна, Л. Вплив фізичної підготовки та регулярних занять спортом під час війни = The influence of physical training and regular sports activities during the war / Л. Вакуліна, О. Сокол // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 812–815.
Keywords: війна; фізичний та психологічний стан; фізична підготовка; фізична активність; War; physical and psychological condition; physical training; physical activity