Політична безпека як основний суб'єкт забезпечення національної безпеки: механізм реалізації - Кравчук, О. Ю. (My University, 2014)
Описані результати відкритих наукових і інформаційно-аналітичних джерел з теми дослідження. Зазначено, що сучасні реалії дозволяють стверджувати, що забезпечення політичної безпеки України сьогодні здійснюється в рамках єдиної державної політики зміцнення національної безпеки. Визначено, що механізм забезпечення політичної безпеки детермінований суб'єктно-об'єктними політичними стосунками, а також нормами, способами, методами сфери безпеки.
Кравчук, О. Ю. Політична безпека як основний суб'єкт забезпечення національної безпеки: механізм реалізації / О. Ю. Кравчук // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. «Сучасні наукові дослідження представників суспільних наук – прогрес майбутнього». – Львів, 2014. – С. 84–89.
Keywords: політична безпека; національна безпека; механізм забезпечення; нормативно-правова база; суспільні структури