Антисипативне управління підприємствами суднобудування на засадах слабких сигналів - Рогов, В. Г. (My University, 2018)
Сформульовано відмінність між сильними та слабкими сигналами. Визначено етапи моніторингу сильних та слабких сигналів в системі раннього попередження та реагування для підприємств суднобудування.
Рогов, В. Г. Антисипативне управління підприємствами суднобудування на засадах слабких сигналів / В. Г. Рогов // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. "Проблеми розвитку регіонів: промисловий і економічний аспекти". – Первомайськ : ППІ НУК, 2018. – С. 104–106.
Keywords: антисипативне управління; система раннього попередження та реагування; СРПР; слабкі сигнали; підприємства суднобудування