Збірник звітів для виконання практичних завдань з дисципліни "Безпека життєдіяльності" для студентів денної форми навчання - Савіна, О. Ю.; Маркіна, Л. М. (My University, 2020)
Вміщено методика та порядок самостійного виконання практичних робіт з дисципліни "Безпека життєдіяльності". Збірник звітів є організаційно-методичним документом. Призначено для студентів ВНЗ денної форми навчання, які вивчають дисципліну "Безпека життєдіяльності" за всіма спеціальностями, а також для викладачів цих дисциплін. Вони можуть бути корисними керівному та командно-начальницькому складу аварійно-рятувальних служб суб'єктів господарювання під час проведення відповідних занять.
Савіна, О. Ю. Збірник звітів для виконання практичних завдань з дисципліни "Безпека життєдіяльності" для студентів денної форми навчання : метод. вказівки / О. Ю. Савіна, Л. М. Маркіна. – Миколаїв : НУК, 2020. – 32 с. + електрон. копія.
Keywords: безпека життєдіяльності