Оцінка кредитоспроможності підприємства - Іванов, Д. Ю. (My University, 2021)
Тема – Оцінка кредитоспроможності підприємства. Розмір дипломної роботи складає 96 сторінок, на яких розміщені 13 рисунків та 23 таблиці, при написанні було використано 27 джерел. В дипломну роботу входить: вступ, 4 розділи, висновок, список використаної літератури та додатки. Об'єктом дослідження виступає фінансово-господарська діяльність ПрАТ «Запорізький абразивний комбінат» з точки зору його перспективної оцінки. Предметом дослідження є процес прогнозування фінансової стійкості господарюючого суб'єкта. В вступі розкрито: актуальність теми, мета і завдання дослідження, структура роботи, об'єкт дослідження, предмет дослідження та методи дослідження. В першому розділі розібрані “Теоретичні основи оцінки кредитоспроможності підприємства”. В другому розділі проаналізовані “Оцінка фінансового стану ПрАТ «Запорізький абразивний комбінат»”. В третьому розділі запропоновані шляхи поліпшення кредитоспроможності ПрАТ «Запорізький абразивний комбінат». У висновку значимість отриманих результатів.
Іванов, Д. Ю. Оцінка кредитоспроможності підприємства = Assessment of creditworthiness of the enterprise : бакалаврська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / Д. Ю. Іванов ; наук. кер. О. В. Пащенко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 99 с.
Keywords: кредитоспроможність; фінансова стійкість; аналіз ліквідності; фінансова стійкість підприємства; прибутковість; фінансова оцінка; 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"