Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з дисципліни "Безпека життєдіяльності" - Савіна, О. Ю.; Штейн, П. В.; Маркіна, Л. М.; Ізотов, В. І. (My University, 2020)
Вміщено методика та порядок виконання студентами практичних та самостійних робіт з дисципліни "Безпека життєдіяльності". Є організаційно-методичним документом. Призначено для студентів ВНЗ, які вивчають дисципліну "Безпека життєдіяльності" за всіма спеціальностями, а також для викладачів цих дисциплін. Вони можуть бути корисними керівному та командно-начальницькому складу аварійно-рятувальних служб суб'єктів господарювання під час проведення відповідних занять.
Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт з дисципліни "Безпека життєдіяльності" / О. Ю. Савіна, П. В. Штейн, Л. М. Маркіна, В. І. Ізотов. – Миколаїв : НУК, 2020. – 56 с. + електрон. копія.
Keywords: безпека життєдіяльності