Метод інтегрованого управління проектно-орієнтованим медичним закладом - Лепський, В. В.; Lepskyi, Vladlen V. (My University, 2017)
Анотація. Як інструмент ефективного інтегрованого управління проектно-орієнтованим медичним закладом (ПОМЗ) автором пропонується метод OLAP-моделювання з використанням формального концептуального аналізу показників і вимірювань, що дозволить здійснювати всебічний аналіз, приймати ефективні управлінські рішення, пропонувати стратегічні цілі розвитку ПОМЗ на основі поточного стану і очікувань головних стейкхолдерів ПОМЗ.
Лепський, В. В. Метод інтегрованого управління проектно-орієнтованим медичним закладом = Method of integrated management of a project-oriented medical institution / В. В. Лепський // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – № 4 (471). – С. 89–94.
Keywords: управління проектами; проектно-орієнтований медичний заклад; ціннісно-орієнтований підхід; стратегічне управління; OLAP-модель; концептуальний аналіз; управление проектами; проектно-ориентированное медицинское учреждение; ценностно-ориентированный подход; стратегическое управление; OLAP-модель; концептуальный анализ; projects management; project-oriented medical institution; value-oriented approach; strategic management; OLAP model; conceptual analysis