Вплив індустрії 4.0 на управління персоналом - Тубальцева Н. П.; Шарова Є. В.; Tubaltseva N.; Sharova E. (My University, 2020)
Досліджено вплив Індустрії 4.0 на сучасний стан ринку праці. Розглянуто світові тренди, які визначають образ робочого місця в ХХІ столітті. Показано прогнози фахівців відносно зміни балансу складу робочої сили і посилення вимог до системи управління в цих умовах.
Influence of Industry 4.0 on personnel management
Тубальцева, Н. П. Вплив індустрії 4.0 на управління персоналом = Influence of Industry 4.0 on personnel management / Н. П. Тубальцева, Є. В. Шарова // Матеріали всеукр. наук. екон. читань "Перспективи морської економічної діяльності в контексті трендів Індустрії 4.0", присвяч. 100-річчю Національного університету кораблебудування та 55-річчю економічної освіти у Миколаївській області. – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 128–130.
Keywords: цифровізація; тенденції; система управління; ринок праці; digitalization; tendencies; management system; labor market