Синтез високомолекулярних сполук - Кельїна, Світлана Юріївна; Лічко, Олена Іванівна; Невинський, Олександр Георгійович (My University, 2007)
Вказівки містять основні поняття та визначення хімії високомолекулярних сполук, класифікацію полімерів і закономірності процесів синтезу. Детально розглянуті механізми процесів полімеризації та поліконденсації, а також основні особливості хімічних перетворень у полімерах. Призначені для студентів, що вивчають хімію високомолекулярних сполук у технічних університетах нехімічного профілю.
Кельїна, С. Ю. Синтез високомолекулярних сполук : метод. вказівки / С. Ю. Кельїна, О. І. Лічко, О. Г. Невинський. - Миколаїв : НУК, 2007. - 64 с. + ел. копія.
Keywords: поняття та визначення хімії; полімеризація; поліконденсація; хімічні перетворення; синтез високомолекулярних сполук