Терміносистема «Теплопостачання»: когнітивні засади опису - Філіппова, Н. М. (My University, 2014)
Сучасний глобальний стан розвитку суспільства характеризується не тільки бурхливим розвитком науки і техніки, а й процесами їх інтеграції та міжнародного співробітництва. У зв’язку з цим проблеми, пов’язані з вдосконаленнями систем передавання та обробки інформації, набувають актуальності.
Філіппова, Н. М. Терміносистема "Теплопостачання : когнітивні засади опису". / Н. М. Філіппова // Матеріали Міжнар. наук. конф. "Нова лінгвістична парадигма: теоретичні і прикладні аспекти". – Одеса : ОНУ, 2014. – С. 236–239.
Keywords: теплопостачання; вдосконалення; когнітивні засади; обробка інформації