Teaching English: the effectiveness of remote online learning - Boiko L. M.; Бойко Любов Михайлівна (My University, 2021)
В теперішній період пандемії перед викладачами гостро постала проблема дистанційного навчання. В період локдауну наш університет був змушений замінити традиційне навчання в аудиторії на дистанційне. Особлива увага у статті приділяється перевагам і недолікам викладання англійської мови онлайн.
Викладання англійської мови: ефективність дистанційного онлайн навчання
Boiko, L. M. Teaching English: the effectiveness of remote online learning = Викладання англійської мови: ефективність дистанційного онлайн навчання / L. M. Boiko // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 515–516.