Структурування факторів зростання продуктивності праці та визначення міри їх впливу на динаміку заробітної плати - Гурченков, О. П.; Гусаріна, Н. В.; Hurchenkov, Oleksandr P.; Husarina, Natalia V. (My University, 2015)
Виконано структуризацiю факторiв зростання продуктивностi працi й визначено їх дiю на динамiку заробiтної плати. З'ясовано, що кожен з факторiв зростання продуктивностi працi неоднаково впливає на заробiтну плату персоналу, однак в сукупностi вони формують той середнiй її рiвень, який складається на пiдприємствi. Систематизацiя факторiв зростання продуктивностi й оплати працi має велике значення у планово-аналiтичнiй роботі пiдприємства.
Гурченков, О. П. Структурування факторів зростання продуктивності праці та визначення міри їх впливу на динаміку заробітної плати = Structurizing the work productivity growth factors and determining the degree of their influence on salary dynamics / О. П. Гурченков, Н. В. Гусаріна // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 3 (459). – С. 134–139.
Keywords: фактор; продуктивнiсть; заробiтна плата; планування; персонал пiдприємства; фактор; производительность; заработная плата; планирование; персонал предприятия; factor; productivity; salary; scheduling; enterprise personnel