Кооперативно-профспілковий рух: сучасні реалії - Дрожанова, О. М.; Droganova, O. M. (My University, 2010)
Розглянуто стан та перспективи взаємодії кооперативного руху та профспілкових структур у сучасному соціумі. Виявлено їх структурний вплив на формування нової інституційної системи. Показано спільність ідеології кооперативного та профспілкового рухів, в основі якої лежить чітко виражена соціальна орієнтація
Дрожанова, О. М. Кооперативно-профспілковий рух: сучасні реалії / О. М. Дрожанова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 135–137.
Keywords: соціальний інститут; господарська діяльність; кооперативний рух; профспілки; social institute; economic activity; cooperative movement; trade-unionism