Використання ентропії для знаходження внесення змін коду виконуваних файлів - Макарова Л. М.; Камінський С. С.; Бризгалов М. В.; Makarova L. M.; Kaminskyi S. S.; Bryzghalov M. V. (НУК імені адмірала Макарова, 2022)
Розроблено програму для обчислення ентропії дизасембльованих виконуваних файлів і порівняння з минулими значеннями з метою виявлення авторства зміни коду виконуваних файлів.
The entropy metric for changes search in the code of executable files
Макарова, Л. М. Використання ентропії для знаходження внесення змін коду виконуваних файлів = The entropy metric for changes search in the code of executable files / Л. М. Макарова, С. С. Камінський, М. В. Бризгалов // Матеріали III всеукр. наук.-практ. інтернет конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2022). – Миколаїв : НУК, 2022. – С. 77–79.
Keywords: ентропія; дизасемблювання; виконувані файли; зміна коду; програмний додаток; entropy; disassembly; executable files; code change; software application