Трудовий договір і трудова угода: порівняльний аспект - Джулай, Г. Г.; Djulay, G. G. (My University, 2010)
Розглянуто трудовий договір і трудова угода, надані відмінності між трудовим договором та цивільно-правовим договором в сфері трудової діяльності людей. Визначені критерії порівняння трудового договору та цивільно-правового договору (угоди)
Джулай, Г. Г. Трудовий договір і трудова угода: порівняльний аспект / Г. Г. Джулай // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 38–41.
Keywords: трудовий договір; замовник; трудова угода; цивільно-правовий договір; працівник; роботодавець; підрядник; labour contract; labour agreement; civil law contract; employer; customer; contractor