New approaches in the ESP Teaching - Шаманова, Н. Є.; Shamanova, N. E. (My University, 2010)
Визначено вплив сучасних досягнень науки та інформаційних технологій на методику навчання англійської мови. Проаналізовано специфіку застосування комп’ютерних програм та інтернета в процесі формування комунікативної компетенції на заняттях англійської мови для професіонального спілкування
Shamanova, N. E. New approaches in the ESP Teaching / N. E. Shamanova // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 72–73.
Keywords: англійська мова для професіонального спілкування; комунікативна компетенція мультімедійні засоби; інформаційні технології; English for specific purposes (ESP); communicative competence; multimedia information techno logies