Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій та адміністрування» спеціальності D3 Менеджмент галузі знань D Бізнес, адміністрування та право - Руснак Алла Валентинівна; Надточій Ірина Ігорівна (My University, 2026)
Методичні рекомендації призначені для допомоги здобувачам вищої освіти у підготовці кваліфікаційних робіт магістрів. Містять порядок викладення кваліфікаційної роботи магістра, її структурні елементи та правила оформлення. Призначено для здобувачів другого року підготовки спеціальності D3 Менеджмент.
Руснак, А. В. Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій та адміністрування» спеціальності D3 Менеджмент галузі знань D Бізнес, адміністрування та право / А. В. Руснак, І. І. Надточій. – Миколаїв : НУК, 2026. – 44 с.