Розрахунок турбінного ступеня газонаддувного агрегату - Харченко, Валерій Іванович (My University, 2006)
Подано питання вибору та розрахунку основних параметрів турбінного ступеня газонаддувного агрегату ДВЗ, наведено методику розрахунку ступеня осьового і радіального типу. Призначено для виконання курсового та дипломного проектів, а також для самостійної роботи студентів усіх форм навчання за фахом 7.090210 "Двигуни внутрішнього згоряння".
Харченко, В. І. Розрахунок турбінного ступеня газонаддувного агрегату : метод. вказівки / В. І. Харченко. - Миколаїв : НУК, 2006. - 48 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; газонаддувний агрегат; розрахунок турбінного ступеня; турбіни; двигуни внутрішнього згоряння