Фактори формування ефективного транспортно-логістичного комплексу - Мігай, Наталя Борисівна (My University, 2022)
Доповідь присвячена висвітленню проблеми формування в Україні транспортно-логістичних комплексів здатних забезпечувати темпи економічного розвитку країни на інноваційній основі. Із врахуванням досвіду країн Європейського союзу розглянуто фактори формування інноваційних транспортно-логістичних комплексів. Визначено групу факторів, які для України мають важливе значення.
Мігай, Н. Б. Фактори формування ефективного транспортно-логістичного комплексу / Н. Б. Мігай // XII Матеріали Міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 622-624.
Keywords: фактор; транспортно-логістичний комплекс; інноваційний розвиток