Від вивчення потреб до комплексного дослідження інформаційної поведінки науково-педагогічних працівників університету - Жигалкіна, М. С.; Zhigalkinа, M. S. (My University, 2018)
У доповіді викладені загальні результати анкетування науково-педагогічних працівників НУК, яке проводилося з метою з'ясувати ставлення професорсько-викладацького складу університету до наукометричних баз даних, проаналізувати, які ідентифікатори вченого вони використовують у роботі, яким БД надають перевагу, та проблеми, які виникають при інтеграції досліджень у світову науку.
Scientific Library оf National University of Shipbuilding. From the study of the needs for a comprehensive study of information behavior of scientific and pedagogical workers of the University
Жигалкіна, М. С. Від вивчення потреб до комплексного дослідження інформаційної поведінки науково-педагогічних працівників університету = Scientific Library оf National University of Shipbuilding. From the study of the needs for a comprehensive study of information behavior of scientific and pedagogical workers of the University / М. С. Жигалкіна // Матеріали всеукр. наук.-практ. конф. «Науково-комунікаційний простір бібліотеки ЗВО: вимоги часу та реалії». – Миколаїв : НУК, 2018. – С. 22–26.
Keywords: інформаційна поведінка; анкетування; наукометричні бази; науково-педагогічні працівники; information behavior; questioning; science-based bases; scientific and pedagogical workers