Урахування суб’єктного досвіду студента в процесі викладання математичних дисциплін - Романчук, Н. О.; Romanchuk, N. О. (My University, 2016)
У статті досліджуються теоретичні засади та практичні шляхи врахування суб’єктного досвіду студента в процесі викладання математичних дисциплін. Проаналізовано сучасний стан та актуальні проблеми викладання математичних дисциплін у вищих технічних закладах освіти
Considering student’s subjective experience in teaching mathematical disciplines
Романчук, Н. О. Урахування суб’єктного досвіду студента в процесі викладання математичних дисциплін / Н. О. Романчук // Наук. вісн. МНУ. Сер. Педагогічні науки. – Миколаїв, 2016. – № 4 (55). – С. 159–162.
Keywords: суб’єктний досвід; математична підготовка; математичні дисципліни; вищі технічні заклади освіти; гуманізація освітнього процесу; суб’єкт-суб’єктна взаємодія; subjective experience; mathematical training; mathematical disciplines; higher technical educational establishments; humanization of the educational process; subject-subject interaction