Вдосконалення паливних форсунок двигуна МАК 8М25 - Андрущенко А. М. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню ефективності роботи паливних форсунок двигуна МАК 8М25. Розглянуто сучасні напрямки модернізації паливної системи суднових двигунів, проведено аналіз конструкцій форсунок. В роботі виконані розрахунки робочого циклу ДВЗ на дизельному паливі. Розглянуті питання вдосконалення паливних форсунок шляхом використання розпилювачів із зіткненними струменями. Розглянуті питання обслуговування та експлуатація форсунок. Наведені заходи щодо забезпечення вимог охорони праці. Робота виконана українською мовою на 100 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Андрущенко, А. М. Вдосконалення паливних форсунок двигуна МАК 8М25 : магістерська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / А. М. Андрущенко ; наук. кер. Б. Г. Тимошевський. – Миколаїв : НУК, 2022. – 102 с.