Особливості діалогічного мовлення у формуванні іншомовної професійно-орієнтованої комунікативної компетенції студентів ВНЗ - Фатєєва, В. Г.; Fateeva, V. G. (My University, 2011)
В статті визначені характерні особливості та значущість діалогізації процесу навчання іноземної мови у ВНЗ, у межах якої здійснюється навчання професійно орієнтованої комунікації. Розглянуті комунікативні функції, ситуації, типи діалогів та спеціальні вміння вести діалог
The main techniques and particularities of the dialogue in ESP studying
Фатєєва, В. Г. Особливості діалогічного мовлення у формуванні іншомовної професійно-орієнтованої комунікативної компетенції студентів ВНЗ / В. Г. Фатєєва // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 50–53.
Keywords: англійська мова у професійно орієнтованому спілкуванні; комунікативний підхід; діалог; мовленнєва діяльність; психологічний аспект; методологічна концепція; спеціальні вміння; English for Special Purposes; communicative approach to language teaching; dialogue; speech actualization; psychological aspect; methodological concepts; special skills