Методичні вказівки з німецької мови для іноземних студентів - Єганова Лариса Леонідівна (My University, 2020)
Вказівки мають за мету закласти підґрунтя навичок і вмінь усного та письмового мовлення. Студенти повинні отримати навички правильної вимови, оволодіти основними типами інтонації та засвоїти основні правила орфографії. Методичні вказівки передбачають лише первинне знайомство студентів з основними правилами морфології та синтаксису німецької мови з метою подальшого їх детального та системного опрацювання й оформлення граматичних навичок на наступних етапах вивчення німецької мови. Призначено для іноземних студентів, які починають вивчення німецької мови як другої іноземної.
Єганова, Л. Л. Методичні вказівки з німецької мови для іноземних студентів / Л. Л. Єганова. – Миколаїв : НУК, 2020. – 40 с.