Методичні вказівки до виконання типових розрахунків з вищої математики для студентів економічних спеціальностей - Щеглов, Олександр Олександрович; Ємельянова, Тетяна Василівна (My University, 2008)
Типовий розрахунок №1 включає 4 завдання з лінійної, векторної алгебри, аналітичної геометрії та диференціального числення. Типовий розрахунок №2 включає 5 завдань на визначений інтеграл, функції багатьох змінних, диференці- альні рівняння та ряди. Завдання подано для 30 варіантів. До типових розрахунків запропоновані зразки їх виконання. Методичні вказівки призначені для студентів першого курсу економічних спеціальностей.
Щеглов, О. О. Методичні вказівки до виконання типових розрахунків з вищої математики для студентів економічних спеціальностей / О. О. Щеглов, Т. В. Ємельянова. - Миколаїв : НУК, 2008. - 24 с. + ел. копія.
Keywords: вища математика; типові розрахунки; лінійна алгебра; векторна алгебра; аналітична геометрія; диференціальне числення