Економетричне моделювання тенденцій розвитку Миколаївського та Одеського регіонів - Гавриленко, Н. В. (Вісник соціально-економічних досліджень, 2022)
У статті викладено отримані результати багатофакторного кореляційно-регресійного аналізу на прикладі Миколаївської і Одеської областей та середніх показників по Україні, в ході якого визначено вплив факторів, що характеризують рівень розвитку підприємництва та реальний стан регіонального розвитку.
Гавриленко, Н. В. Економетричне моделювання тенденцій розвитку Миколаївського та Одеського регіонів / Н. В. Гавриленко // Вісник соціально-економічних досліджень. – 2012. – Вип. 3 (46), ч. 2. – С. 45–49.
Keywords: розвиток; підприємництво; економетричне моделювання; багатофакторна модель; прогноз; малий і середній бізнес