Методологія морської делімітації у рішенні міжнародного суду ООН "Румунія проти України" - Дмитриченко, І. В. (My University, 2010)
Дослідження присвячено аналізу методології морської делімітації у світлі рішень Міжнародного Суду ООН та міжнародних арбітражів, зокрема рішення Міжнародного Суду щодо морської делімітації у Чорному морі (Румунія проти України)
Дмитриченко, І. В. Методологія морської делімітації у рішенні міжнародного суду ООН "Румунія проти України" / І. В. Дмитриченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 42–43.
Keywords: методологія морської делімітації; еквідистанційна лінія; релевантні обставини; тест на диспропорційність; delimitation methodology; equidistance line; relevant circumstances; disproportionality test