Energy Picture - Лук'янова, Світлана Григорівна; Шляхтіна, Олена Семенівна (My University, 2007)
Наведено інформаційно насичений текстовий матеріал, вправи та завдання для практики читання й усного та письмового мовлення англійською мовою. Автентичні тексти за фахом і вправи фокусують увагу на проблемах виробництва та використання різних видів джерел енергії і спонукають студентів до сприйняття та вироблення нового способу мислення у розв'язанні галузевих завдань. У додатку (Supplementary Reading) наведено тексти для самостійної роботи.
Лук'янова, С. Г. Energy Picture : метод. вказівки з англ. мови / С. Г. Лук'янова, О. С. Шляхтіна. - Миколаїв : НУК, 2007. - 44 с.
Keywords: методичні вказівки; англійська мова; теплоенергетика; сучасні мови; практика читання; письмове мовлення