Біохімія - Мащенко, Валентина Василівна (My University, 2007)
Видання містить теоретичні відомості з тем курсу, контрольні питання та тестові завдання. Призначено для студентів гуманітарного інституту спеціальності 6.010200 "Олімпійський та професійний спорт", для вчителів та учнів шкіл з поглибленим вивченням природничих наук.
Мащенко, В. В. Біохімія : робоча навчальна програма та конспект лекцій / В. В. Мащенко. - Миколаїв: НУК, 2007. - 52 с.
Keywords: біохімія; хімія; статична біохімія; основні класи органічних сполук; біологічні функції; хімічні властивості