Нелінійне регресійне рівняння для оцінювання розміру програмного забезпечення інформаційних систем з відкритим кодом на PHP - Приходько, Н. В.; Приходько, С. Б.; Prykhodko, N. V.; Prykhodko, S. B. (My University, 2018)
Нелінійне регресійне рівняння для оцінювання розміру програмного забезпечення інформаційних систем з відкритим кодом на PHP побудовано на основі багатовимірного перетворення Джонсона для сімейства SB. Це рівняння, в порівнянні з іншими регресійними рівняннями, має більший множинний коефіцієнт детермінації, менше значення середньої величини відносної похибки та менші ширини довірчого інтервалу та інтервалу передбачення нелінійної регресії.
Приходько, Н. В. Нелінійне регресійне рівняння для оцінювання розміру програмного забезпечення інформаційних систем з відкритим кодом на PHP = The non-linear regression equation to estimate the software size of open source PHP-based information systems / Н. В. Приходько, С. Б. Приходько // Вісн. СНУ ім. В. Даля. Сер. Технічні науки. – Сєвєродонецьк, 2018. – № 6 (247). – С. 135–139.
Keywords: нелінійне регресійне рівняння; довірчий інтервал; інтервал передбачення; оцінювання розміру програмного забезпечення; інформаційна система; PHP; nonlinear regression equation; confidence interval; prediction interval; estimation of software size; information system; PHP; нелинейное регрессионное уравнение; доверительный интервал; интервал предсказания; оценки размера программного обеспечения; информационная система; PHP