Дослідження етапів розвитку та особливостей хмарних технологій - Бідніченко О. Г.; Bidnichenko O. G. (My University, 2023)
Дана робота присвячена сучасному та актуальному питанню розвитку хмарних технологій. Проаналізовано етапи виникнення та розвитку таких технологій. Визначено категорії та види хмар, існуючих для користувачів. Подано рівні хмарних технологій для виконання обчислень. Звернено увагу на переваги та недоліки хмарних технологій.
Study of development stages and features of cloud technologies
Бідніченко, О. Г. Дослідження етапів розвитку та особливостей хмарних технологій = Study of development stages and features of cloud technologies / О. Г. Бідніченко // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 422–424.