Дефінітивна характеристика поняття "культура здоров'я педагога з фізичного виховання та спорту" - Тарасова, Г. К.; Смирнова, І. М.; Тарасова, А. К.; Смирнова, И. Н.; Tarasova, G. К.; Smirnova, I. M. (My University, 2016)
У статті йдеться про культуру здоров'я як важливий складовий компонент загальної культури людини. Подається теоретичне обгрунтування поняття "культури здоров'я" та його складових і супутніх понять, розкривається їх сутність і зміст. Теоретичне осмислення даної проблеми дало можливість визначити не тільки сутність культури здоров'я, як в цілому, так і для педагогів з фізичного виховання та спорту. Автори пропонують власне визначення поняття "культура здоров'я педагога з фізичного виховання та спорту".
Тарасова, Г. К. Дефінітивна характеристика поняття "культура здоров'я педагога з фізичного виховання та спорту" = Definitions characteristics of the concept "culture of health educators in physical education and sport / Г. К. Тарасова, І. М. Смирнова // Матеріали регіон. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми фізичного виховання і спорту в сучасних умовах". – Дніпропетровськ : ДНУ ім. О. Гончара, 2016. – С. 141–144.
Keywords: здоров'я; культура здоров'я; культура здоров'я педагога з фізичного виховання та спорту; здоровье; культура здоровья; культура здоровья педагога по физической культуре и спорту; heath; health culture; health culture of the teacher of physical culrure and sports